2013. június 28., péntek

Sarah Jessica Parker Twilight edp EREDETI 75ml - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


75 ml-es 100% EREDETI Sarah Jessica Parker Twilight parfüm, ajándékba kaptam de nem az én illatom, így megválnék tőle.
2 fújás hiányzik belőle. Eredetiségére pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Dobozában küldöm.
Parfüm illatcsalád: virágos - fás pézsma
Parfüm megjelenés éve: 2008
Parfüm illatjellemzők: bergamot, galbanum, mandarin, piros bors, jázmin, pünkösdi rózsa
Nézd meg a parfümöt itt:
http: //www. google. hu/imgres? imgurl=http: //parfumoutlet. hu/images/endless. jpg&imgrefurl=http: //parfumoutlet. hu/index. php/-sarah-jessica-parker-c-21_57_288&usg=__weFurRrpfx6NOoh0Dp2oAF4aCjo=&h=300&w=300&sz=30&hl=hu&start=25&zoom=1&tbnid=iMNrs0FjZMnH2M: &tbnh=116&tbnw=116&ei=7rLKUdngKKO24AS824GACQ&prev=/images%3Fq%3Dsarah%2Bjessica%2Bparker%2Btwilight%26start%3D20%26sa%3DN%26hl%3Dhu%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&sa=X&ved=0CDMQrQMwBDgU
Parfüm leírása Sarah Jessica Parker Twilight
A Sarah Jessica Parker Twilight érzéki, szexi illat, mely felébreszti Önben az igazi nőiességet. Legyen Ön is, mint az illatszernek nevet kölcsönző színésznő, ellenállhatatlan és csábos nő, aki minden férfit levesz a lábáról. Burkolózzon bele rafinált aromájába, és élvezze a teljes életet!
A parfüm a The Lovely Collection speciális kiadás részeként készült, mely a Dawn, Endless és a Twilight exkluzív illatszereket foglalja magába. A kollekciónak köszönhetően Ön most saját maga is megélheti egy csodált sztár érzéseit, aki kifinomult ízléséről és stílusáról ismert.
A parfüm egyedi, virágosan gyümölcsös összetételét Laurent Le Guernec és Clement Gavarry tervezők tervezték. Illata azoknak a nőknek szól, akik nem félnek feltárni női szépségüket, ám szeretnek titokzatosak lenni, akár az alkonyat.
Az illatszer üvegcséje megjeleníti a benne lapuló eleganciát és nőiességet, mely tökéletesen kiegészíti viselőjének megjelenését. A fej tónusai a bergamott, galbana, mandarin és rafinált rózsabors lédús, fűszeres aromáival nyilvánulnak meg.  E vidám kezdet után a parfüm gyengéd virágokból készült elixírré változik. Szívében jázmin és bazsarózsa édes, izgató illata rejtőzik, mely azonban lassan helyet ad a borostyán, szantálfa, tömjén és pézsma tüzes alapjának.
Változzon csábító dívává a Jessica Sarah Parker Twilight parfümmel és élje át élete megismételhetetlen pillanatait. Legyen szexi és ellenállhatatlan még a nap leghétköznapibb perceiben is. Induljon bátran az alkonyatba egy igazi csillag érzésével!



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-17 11:28
. Sarah Jessica Parker Twilight edp EREDETI 75ml - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése