2013. június 28., péntek

Brachypelma albopilosum 2-3v madárpók. - Jelenlegi ára: 990 Ft

Brachypelma albopilosum 2-3 vedléses madárpók tenyésztőtől eladó.
Felnőtt korára kb 14cm-t is eléri.  A kép egy felnőtt egyedről készült.
A madárpók nem minősül veszélyes állatnak így engedély nem szükséges hozzá, DE mielőtt vásárolsz, kérlek győződj meg róla valóban tudsz e biztonságosan, megfelelően gondoskodni róla.
Minden tartással kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok, és útba igazítást adok.
Személyesen átvehető: (Budapest, Érd, Martonvásár, Szeged) előre egyeztetett helyen és időben.
Alkalmanként (kb 3 hetente) Budapest-Szeged vasútvonalon.
Nézd meg a többi aukciómat is, mert sok szép faj van még ezen kívül is.
Ha olyan faj érdekel, amit nem hirdetek, kérdezz bátran.
Posta lehetséges, ajánlva elsőbbségivel fűtött dobozban költsége 700Ft.
Ha több állatot rendelsz a postaköltség nem, vagy csak kis mértékben nő.
Jó tanácsok általánosságban:
2v = A pók 2 vedléses.   A pókok sok más állattal együtt vedléssel növekednek. Kis korban célszerűbb így feltüntetni a méretét, mivel egy 1v és egy 2v-s pók közötti méretkülönbség elenyésző. Egy pók tartásához nincs szükség terráriumra vagy speciális eszközökre!
Terráriumot az vegyen, akinek bántja a szépérzéket egy műanyag doboz (persze jól zárható doboz kell, pl olyan amit 100Ft-os boltban is árulnak… stb) A túl nagy hely nem jó egy kis póknak, mert akár el is pusztulhat. Egy nagy helyen nehezen találja meg az élelmet, és a klíma beállítása is nehezebb. Egy póknak nincs szüksége nagy helyre, nem lesz tőle boldogabb, legtöbbjük a természetben is a földbe ásott járatában tölti az egész életét… Pl: egy 1cm-es póknak elég 5x5cm alapterület hely. Kisméretű doboz, vagy igény szerint (gazdi igénye) kisméretű terrárium. Ellátás: Egy kis 1-2-3v pókot elég, ha heti egyszer megetetünk. Ha 2-3 hétig nem kapnak enni az semmilyen gondot nem jelent. A fontos, hogy legyen vizük. A pók méretének megfelelően, egy fél pisztáciától egy üdítős kupakon keresztül… Ahogy növekszik a egyre ritkábban fog enni, és ahogy a vedlésre készül egyáltalán nem fog. ez lehet 2-3 héttől pár hónap is. Fűtés nem szükséges, ha a szoba hőmérséklete nem megy tartósan 18fok alá, de 30fok fölé se mehet. A növekedést lehet gyorsítani a fűtéssel, ill a gyakori etetéssel. Egy pókot nem lehet túletetni, tehát ha elfogadja, akár minden nap lehet neki enni adni, ha nem eszi meg akkor másnap ki kell venni az eledelt, hogy ne zavarja a pókot.
Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-17 09:44
. Brachypelma albopilosum 2-3v madárpók. - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése