2013. április 24., szerda

FEHÉR Telenor One Touch C Alcatel OT 985 - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Eladó a képeken látható Telenor One Toch C, azaz Alcatel OT 985 tip. fehér színű mobiltelefon.
A készülék gyakorlatilag teljesen új, januárban lett vásárolva. Gyári garanciával, fóliával, kifogástalan, hibátlan állapotban.
A telefon feltöltőkártyával lett vásárolva, tehát nincs hozzá előfizetés, hűségidő, teljesen ki van fizetve. Így letiltva sem lesz. Adom hozzá eredeti papírjait, tartozékait, amik a képen is láthatók.
Mindent tud, amit egy androidos telefonnak tudnia kell: GPS, Bluetooth, WiFi, filmlejátszás, fényképező vakuval, alőlapi kamera, kapacitív kijelző, mozgásérzékelő stb.
Érdekessége, hogy a kamera 5 megapixelre is állítható, illetve, hogy programozható, hogy a készülék mikor kapcsoljon magától ki-be! Ilyet még androidos telefonban nem is láttam.
Átvehető személyesen  20-ik kerületben, illetve postaköltséggel kiegészetett vételár előreutalása után postázom is.   Kérlek, hogy leütés után egy héten belül jelentkezz, különben negatív minősítést adok. Licitet nem törlök, úgyhogy kérlek csak ha biztosan szükséged van a termékre, akkor üsd le! Utánvétellel nem postázok!
Nézd meg a többi termékemet is, több mindent indítok 1 Ft-ról vagy nagyon jó áron a napokban. Ha több mindent vásárolsz, postaköltséget tudsz megtakarítani.
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Az aukció vége: 2013-05-12 21:13
. FEHÉR Telenor One Touch C Alcatel OT 985 - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése