2013. április 27., szombat

Autós ital melegít_ - Jelenlegi ára: 3 299 Ft


Autós ital melegít_Reggelente a kávéját szereti utazás közben iszogatni? Esetleg szereti a hideg téli napokon, ha a kocsiból kiszállva magával vihet egy bögre meleg teát? Egésznap úton van és szereti apródonként elfogyasztani a fekete aranyat mely az energiát és a koncentráló képességet adja önnek, de mind ezt melegen? Akkor az Új melegen tartó autós bögrénk Önnek való!
Tulajdonságok: 12V-os szivargyújtó aljzatról Üzemeltethet_! Hagyományos bögreként is használható! Csatlakozója gumidugóval védett így könnyen takarítható! Tea kávé és egyéb melegen fogyasztandó italokhoz egyaránt használható! Mérete megegyezik a hagyományos autós bögrékével ez által az autóban elhelyezett pohártartók mindegyikével kompatibilis! Belseje eloxált alumínium egy speciális bevonattal mely megakadályozza, hogy az italok elszínezzék vagy akár megmarják belsejét!
1db autós melegen tartó bögre.
1db szivargyújtó tápkábel.
1db bögre kupak hogy biztosan melegen is maradjon itala!
Ha most megrendeli az Új Autós melegen tartó bögrénket, akkor hihetetlenül akciós bevezet_ áron
juthat hozzá ehhez a páratlan termékhez!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 299 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:19
. Autós ital melegít_ - Jelenlegi ára: 3 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése